مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

فردی که در بانک ضامنش میباشم و از دادن بدهی بانکی خوددادری نموده از من به جرم ضرب و جرح شکایت کرده..البته بعد از اینکه در شورای حل اختلاف از او شکایت کرده و واریزیهایی که در این مدت بابت بدهی او پرداخت کردم را مطالبه کردم..اگر برای ادعای دروغین خود شاهد دروغی بیاورد میتواند کاری از پیش ببرد و در اینصورت من چطور بیگناهی خود را ثابت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و اگر شهود معرفی کرد می توانید شهود را جرح کنید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
نسبت به جرح شهود وی اقدام کنید ، از قاضی مربوطه بخواهید منفردا از شهود سوالاتی رو بپرسد تا تناقضات گفتار شهود مشخص گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شاهد بیاورد فقط باید شاهدش را جرح کنی