مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات زوجین در دادگاه

باسلام
دوران عقد هستیم، بنده زوج هستم. همسر بنده اقدام به مطالبه مهریه کرده اند. بنده اعسار زدم و حکم صادر شد یعنی شش عدد پیش قسط و هر پنج ماه یک عدد سکه. میخاهیم مصالحه کنیم . حالا سوال دارم ازتون: آیا میشود توافق یا سندی تنظیم کرد به این صورت که زوجه متعهد شود تا قبل از برگزاری مراسم عروسی هیچ گونه اقدامی جهت مطالبه مهریه نکند و اگر تا قبل از مراسم عروسی اقدامی به جهت مطالبه مهریه کرد، هیچ گونه ادعایی مبنی بر توقیف اموال بنده نداشته باشد و یک خانه و یک خودرو را طبق توافق در هر شرایطی جز مستثنیات دین بداند. لذا در صورت اقدام مجدد حکم قبلی به قوت خودش باقی بماند. همچنین اینجانب متعهد شوم پدرم یک واحد آپارتمان به نام اینجانب کند و در صورت امتناع از انجام اینکار حق طلاق به همسرم داده شوم. در توافق فوق تمام تاریخ ها لحاظ میشود.
آیا همچین توافقی از لحاظ حقوقی ارزشی دارد، و در صورتی که همسرم یا بنده به این توافق عمل نکند قابل پیگیری هست.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

این سوال را تلفنی یا حضوری از یک وکیل بپرسید با پیام نمیشه برای راهنمایی درست شما زیرا سوالاتی وجود دارد که از شما پرسیده شود.