مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی ارسال پول برای همسرم در زمان قهر

باسلام خانم من قهر کرده است در ماه اول قهر برای ایشان پول واریز کردم (از طریق کارت به کارت کردن) ولی اکنون که میخواهم پول واریز کنم یا کارت به کارت کنم متوجه شدم کارتی که تا مرحله اول برای خانمم پول واریز میکردم یا: 1- تعویض شده است!!2- یا سوخته شده است!! یا .... نمیدانم الان به چه صورت برای ایشان پول واریز کنم؟؟!! آیا اگر به بانکی مراجعه کنم بگویم شماره کارت یا حساب خانمم را میخواهم به من میدهند؟؟!! توصیه شما و راهکار قانونی شما چیست؟؟ با سپاس

پاسخ ها :

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

با سلام میتوانید حسابی به نام همسرتان بازکنید و ماهیانه مبلغی برای او واریز کنید و از طریق اظهارنامه این مساله را به او اطلاع دهید تا نتوانند منکر پرداخت نفقه شوند.