مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من همسرم دوس ندارم عروسی کردم بهش هیچ علاقه ای ندارم بچه هم ندارم وقتی باهام بحث میکنه منو میزنه اما تنم کبود نمیشه مادرش منو حمال خودش میدونه چیکار کنم جدا شم وقتی راضی به جدایی نیست دیگه خستم شدم زور که نیست یکی بگه چیکار کنم همسایه ها هم هم محلشن برای من شهادتی نمیدن فقط میخام جدا شم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما فعلاً می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و اگر شوهرتان اموالی دارد نسبت به توقیف آن اقدام کنید تا رضایت به طلاق بدهد.
اگر رضایت به طلاق توافقی نداد
می توانید با اعلام کراهت از زوج و بذل تمام مهریه دادخواست طلاق بدهید.