مشاوره حقوقی رایگان - منحل کردن قرارداد

سلام...من 10سال پیش به استخدام فولاد مبارکه در امده ام وبه صورت قرارداد دائم در این شرکت مشغول کار میباشم حالا میخواهد یکی از نواحی خود را به فروش برساندوبه عنوان یک شرکت جدید با مدیریت جدید ثبت کند ایا میتواند قرارداد من را منحل کند وقرارداد من را به شرکت جدید واگذار کند در حالی که خودم موافق نیستم به شرکت تازه تاسیس بروم و میخواهم در ان شرکت بمانم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

این مشکل شما با مسول مربوطه است بستگی به نظر او دارو باید متقاعدش کنی و رضایت بده شما رو نفرسته اونا