مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نفقه معوقه

با سلام و عرض ادب
قبلا خدمتتان سوال مطرح كردم لكن به جواب درخواستي نرسيدم. مجددا توضيحات تكميلي رو ارائه ميدم.
بنده شاغل و در شهرستان خود از موقعيت اجتماعی مناسبی برخوردارم. شوهرم شغل آزاد دارد و درآمد خيلی پايينی دارد. پدرش در ابتداي خواستگاري قول خريد خانه را داد لكن بعدا مشخص شد همه پول خريد خانه با وام بوده كه مي بايست شوهرم پرداخت كند. من نيز بنا به اينكه زندگي مشتركمون دچار آسيب نشه بخشي از حقوقم رو به حساب شوهرم واريز ميكردم. خريد لباس و پرداخت قبوض موبايل و گاها تلفن منزل و برق و گاز رو خودم پرداخت مي كردم. يعني به احتمال قوي اگر من پول به حساب شوهرم واريز نميكردم امكان خريد خوراك منزل را هم نداشت. ضمنا خونه رو به دليل اقساط بانكي فروخت و وام هاشو تسويه كرد. مجبور شديم خونه اجاره كنيم و حتي دو ماهي هم من شخصا نسبت به پرداخت اجاره اقدام كردم. حتي براي هزينه مهد بچه ها خودم پرداخت ميكردم. اون زمان زير يك سقف بوده ايم. الان كه به اختلاف افتاده ايم جدا زندگي ميكنيم. فقط درخواست نفقه معوقه رو برای سالهايي كه زير يك سقف بوديم به دادگاه ارائه دادم. چطور به دادگاه بايد بقبولانم كه عمده خرجی من تامين نشده و خودم تامين ميكردم؟ از طريق پرينت حساب ميشه؟

پاسخ ها :

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

با سلام شما مبالغی را که در منزل خرج کرده اید نمیتوانید بعنوان نفقه از همسرتان مطالبه کنید بلکه تنها را تقدیم دادخواست مطالبه وجه است. البته باید مدارک کافی مانند پرینت حساب یا فاکتور برای اثبات مبالغی که پرداخت کرده اید داشته باشید

یک وکیل

سلام" در فرض سوال صرفنظر از امکان یا عدم امکان اثبات خواسته ، وقتی شما بزعم خود در طول زندگی مشترک با ایثار و فداکاری خود بخش عمده ای از مخارج همسرتان را نیز متحمل شده اید ، دیگر مطالبه نفقه ایام گذشته از همسری که معسر و از لحاظ مالی ناتوان گشته ، چه سود و عایدی برای شما به ارمغان خواهد داشت ؟!!! اینطور فرض کنید که برای رضای خدا و خلق خدا مصروف نموده اید . تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز