مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

باسلام بنده خوانده پرونده ای بابت چک هستم که بدلیل عدم حضورم رای دادگاه بدوی بر علیه ام صادر شد و بدلیل اعتراض به رای، تاریخی برای واخواهی اعلام شد که متاسفانه در آن دادگاه هم شرکت نکردم و بعد از نایید رای، به رای اعتراض کردم و دادگاه تجدید نظر هم رای واخواهی را تایید کرد، بدلیل عدم رفع نقص هزینه تجدید نظرخواهی دادگاه ارسال پرونده به دادگاه تجدید نظر را رد کرد، حال سوالم اینست برای اعاده دادرسی بایستی دادخواست به دادگاه بدوی بدهم یا دادگاه تجدید نظر؟ و آیا میتوان اعسار از پرداخت هزینه تجدید نظر خواهی داد؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است