مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

با سلام. پدر بزرگ من ده سال پیش فوت کرد یه خونه خیلی بزرگ داره که مادربزرگم تو قسمتی از اون زندگی میکنه ورثه هم هیچ اقدامی نمیکنن برای تقسیم این خونه ولی مادرم میگه من الان به سهم ارثم نیاز دارم میخوام بدونم اگه ما وکیل بگیریم میتونیم سهم ارث مادرمو براش بگیریم با توجه به اینکه مادربزرگم تو اون خونه زندگی میکنه ممنون میشم زود جواب بدید و توضیح دقیق بدید چون برامون خیلی مهمه

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

بله، دادخواست تقسیم ترکه از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید