مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی در نحوه مالکیت زمین مشاع در آپارتمان

باسلام
بنده یک واحد آپارتمان از 8 واحد آپارتمان را بصورت مبایعه نامه خریدم که دارای سند مشاع است که بصورت مساوی بین 8واحد بصورت مساوی تقسیم شده این واحد آپارتمان 8سال ساخت است و واحد ما طبقه دوم روی پیلوت است طبقات پائین ما در سال های قبل اقدام به پیشروی در حیاط کردند ایا من می توانم از آنها به دلیل اضافه بنا شکایت کنم لازم به ذکر است این واحد ساختمانی به دلیل نداشتن پارکینگ و اضافه بنا این واحدها سند نمی زنند

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
بهرحال اگرچه سهم هریک از شرکا در سند مشاع مشخص می باشد ولیکن در حالت مشاع تمامی شرکا در تمامی ملک به نسبت سهم شریک می باشند اقدام شما احتمالا منجر به اقدام متقابل طرف مقابل خواهد شد هرگونه تجاوز از حق توسط آن شخص بهرحال مانع از صدور سند رسمی افزاری و تفکیکی خواهد شد و عواقب آن مثل تخریب و جریمه شامل حال وی خواهد شد

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله بهتر است دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی و نیز تنظیم سند مطرح گردد پس از صدور حکم می توانید قلع قمع بنای اضافی را هم از طریق شهرداری و کمیسیون ماده 100 درخواست کنید و هم از دادگاه