مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

با عرض سلام و سپاسگذاری من و همسرم با هم مشکل داریم و ایشان در منزل ما آمدند دعوا و درگیری و من تلفنی و پیامکی با ایشان درگیر شدم و از من شکایت کرده آیا می توانم از خودم برای این با اعصاب من بازی کرده دفاع کنم ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید از خود دفاع کنید .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

درودها ، خیر عصبانیت و امثال آن عذر موجه نمیباشد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر ایشان هم درپیام ها حرف بدی زدند می توانید ازایشان شکایت کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

همچنین گفتارورفتارتحریک امیز شاکی یکی ازعلل تخفیف درمجازات است یعنی علتی که شماراتحریک و عصبانی کرده که پیامک ارسال کنید درصورتیکه بتوانید اثبات کنید ازمواردتخفیف درمجازات است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
چه شکایتی ازشماکرده است؟