مشاوره حقوقی رایگان - صاحب ملک فوت کرده

باسلام
فروشنده در قولنامه خانم بوده و املاکی ادعا کرده وکالت داره و حق فروش دارد ولی بعد چند ماه متوجه شدم که املاکی و فروشنده زن و شوهر هستن و سند بنام املاکی است و وکالت خانم در دفترخانه ناقص رها شده است درضمن استعلام شهرداری و اداره دارائی رو گرفتیم و در دفترخانه منتظر ثبت سند بودیم که صاحب ملک فوت کرده چطوری میتونم برای تنظیم و انتقال سند اقدام کنم

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

گواهی انحصار وراثت مالک رو بگیرید و دادخواست الزام به تنظیم سند علیه مالک و فروشنده و اگه واسطه های قبل از ایشون بوده مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید باید بیشتر توضیح دهید