مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ثمن

من یکسال قبل ملکی به قیمت 170میلیون به باجناق خود فروخته ام. اما همچنان منزل بنام من هست و هیچ قولنامه ای بین ما دونفر مبنی بر فروش نوشته نشده یعنی ایشون هیچ مدرکی مبنی به خرید خونه از من ندارند. ایشون از کل مبلغ طی این یکسال تنها 100میلیون رو پرداختند و از پرداخت مابقی ثمن‌ امتناع میکنن. من برای دریافت مابقی ثمن‌ باید از طریق دادگاه اقدام کنم یا اگر منزل رو بفروشم و پول پرداختی ایشون رو برگردانم برام دردسر میشه و بعدا میتونن ادعایی کنن؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما هیچ قولنامه ای ندارید.قولنامه نوشته شود الباقی ثمن برگرداننده شود .یا شما اظهارنامه فسخ معامله بدهید وصول ایشان به نرخ روز باید بپردازید تورم در طول یکسال زیاد بوده است .