مشاوره حقوقی رایگان - ملاک تاریخ اجرای حکم واعاده به وضع سابق

با سلام -در بهمن ماه سال 90 رای اعاده به کاراینجانب ازکمیسیون ماده16 صادرشد. با ممانعت گزینش در اعاده به خدمت درسال 91 در دیوان عدالت طرح دعوی نموده ودربهمن سال95 شعبه تجدید نظر حکم به ذیحقی اینجانب صادر نمود. باتوجه به ماده 11 قانون ویوان عدالت وماده39 قانون اجرای احکام مدنی ، ملاک احتساب حقوق تضیع شده اینجانب واعاده به وضعیت سابق کدام تاریخ باید محاسبه وجبران خسارت به عمل آید.؟

پاسخ ها :

حميد فرزام

جناب آقای حميد فرزام:

سلام از بهمن 90 باید محاسبه گردد