مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دندان پزشک

سلام وقت بخیر: بنده چند ماه پیش برای پر کردن یک دندان خالی پیش دکتر دندان پزشک رفتم تا معاینه شوم ایشان گفتن باید بریج ستای شود وسط که خالیه پل میشه یکی از دندان های سالم من رو تراشید بعد از قالب گیری و امتحان بریج رو کش دندان کوتاه بود که نخواستن روکش رو عوض کنن به چند تا از تاج دندان های من اسیب زدن و باعث شده دندون های من از حالت عادی در بیان و باعث برخورد دندان های جلوی به بالای برخورد کنه و فشار بیاره اصلا حال خوبی ندارم خواهشمندم بنده رو راهنمای کنید.در ضمن به نظام پزشکی هم شکایت کردم ولی جوری نیس که بشه با درمان کاری کرد من هم رضایت نمیدم میخواستن کد خدا منش جلو برن منو گول بزنن.اگه واقعا میشه کمکم کنید

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

با درود
اگر درخواست دیه دارید باید از طریق دفاتر خدمات قضایی برای دادسرای ویژه پزشکی اقدام کنید
اگر می خواهید تخلف ثبت کنید به نظام پزشکی و معاونت درمان مراجعه کنید
اگر درخواست خساراتی مازاد دیه دارید دادخواست بدهید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

در دفتر خدمات قضایی شکایت خودرا از پزشک مطرح نمایید به دادسرای جرایم بهداشتی ارایه می شود تقاضای پزشکی قانونی هم بکنید