مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری اداره ثبت

با سلام . کل مهریه همسرم از طریق دادگاه خانواده تقسیط شده و بنده هیچ گونه اموال منقول و غیر منقولی نیز ندارم و بنده طی صدور حکم در اجرای احکام در حال پرداخت اقساط بدون تاخیر هستم . حال همسرم اقدام به بازگشایی پرونده در اداره ثبت کرده و بنده ممنوع الخروج شدم . طی لایحه ای به اداره ثبت و توضیح شرایط و ارایه مدارک دادگاه و کلیه احکام و رسید اقساط کماکان از طریق اداره ثبت ممنوع الخروج هستم چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تا زمانی که مهریه را پرداخت نکنید ممنوع الخروج میتوانید مگر در موارد خاص

پرسشگر :

طبق قانون محکومیت مالی فردی که اعسار وی پذیرفته شود دیگر حکم ممنوع الخروجی لغو میشود . و مگر میشود یک حق را از دو محکمه دنبال کرد؟؟؟؟؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وقتی هیچ اموالی اعم از منقول و غیر منقول ندارید ممنوع الخروج بودن شما چه تاثیری بر شما دارد