مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام علیکم. مهریه زوجه 130 سکه به اجرا گذاشته شده از طریق ثبت و ابلاغ هم به من شده و یک ماشین داشتم که نامه توقیف سیستمی ان ابلاغ شده به من
بعدش روند چی میشه؟ ماشین رو میدونم چی میشه باقیش رو میگم
دادگاه میره یا نه ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مهریه را به دو روش می توان اجرا گذاشت :یک روش اداره ثبت و روش دوم دادگاه و بعضی یکی از این موارد را انتخاب می کنند و بعضی از دو طرق اقدام می کنند .امکان هر اقدامی وجود دارد .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرازطریق اداره ثبت توقیف شده باقی مراحلش هم ازطریق اداره ثبت به اجرا گذاشته میشود وکارشناسی وتوقیف فیزیکی و مزایده