مشاوره حقوقی رایگان - صدای کولر گازی نصب شده در حیاط خلوت

سلام من مالک آپارتمانی در طبقه اول ساختمان پنج طبقه تک واحدی هستم همسایه اقدام به نصب کولر اسپیلیت در نورگیر ساختمان بالای پنجره اتاق خواب مشرف به نورگیر نموده وصدای لرزش حاصل از آن مانع استراحت وآرامش من وخانواده ام شده
جهت اطلاع هنگام نصب توسط مدیر ساختمان عدم رضایت من به مالک مربوطه اعلام شده پاسخ داده برود شکایت کند لطفا راهنمائی بفرمایید از چه طریق طرح شکایت نمایم آیا نتیجه دارد ؟ سپاس از شما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت مبنی بر ایجاد مزاحمت و الزام به رفع مزاحمت انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید که هیچ کدام از واحدها نمی‌توانند متی از قسمت‌های مشار را تصرف کنند

شما می‌توانید در اینجا وکیل بگیرید و فوراً شکایت کنید