مشاوره حقوقی رایگان - کسر از اجاره بابت طولانی شدن زمان تعمیر

سلام، موتورخونه ساختمان دچار شکل شده و تعمیرات و لوله کشی کمی طولانی شده و شوفاژ ساختمان قابل استفاده نیست. مستاجر بنده اعلام کرده به دلیل طولانی شدن تعمیرات در ساختمان از اجاره بها مبلغی را کسر خواهد کرد. البته شومینه قابل استفاده هست اما گرمایش کامل نیست. میخواستم بدونم آیا قانونی در این مورد وجود داره و درصدی که قابل کسر هست چطور محاسبه میشه؟

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

موجر موظف است شزایط استفاده از محل اجاره را برای مستاجر فراهم کند وگرنه مستاجر حق فسخ دارد