مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر
مهریه‌ام که 14سکه و به تعداد تاریخ تولد گل رز هلندی که حدودا 450 میلیون برآورد شده رو اجرا گذاشتم که آقا همون روز از یکی از حساباش که 172میلیون پول داشته به حساب دیگه‌ای واریز کرده ویک ماشین داشتن که توقیف شده و اعتراضش هم رد شده
سوال من اینه که اولا من باید به ثبت مراجعه کنم؟هزینه‌ی مزایده خودرو چقدره؟
دوما چطوری اون پولی که به حساب دیگه واریز کرده رو بتونم بگیرم؟
اگه نتونم مهریه رو بگیرم باید از طریق دادگاه اقدام کنم یا همون ثبت کافیه؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای مبلغ واریزی باید از دادگاه اقدام کنید و باید به ثبت مراجعه کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

تا چیزی به نامشون نباشه نمیشه اقدام نمود /پ. استعلام بگیرید اگر چیزی نداشت نامه از ثبت مبنی بر عدم وجود اموال بگیرید و بعد آن از طریق دادگاه اقدام کنید . اعسار از هزینه دادرسی یادتان نرود