مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن از اموال برادر

برادر بنده در سال 1388 فوت شده و مادر بنده نیز در سال 1389 فوت شده است ، برادر بنده دارای 2 فرزند پسر ،2 فرزند دختر و یک همسر می باشد ، آیا بنده از اموال برادرم به تبع ارث بردن مادرم از برادرم ، ارث می برم ؟ اموال برادرم در تصرف برادرزاده هایم می باشد ، باید برای مطالبه ی ارث مادرم به کدام مرجع و چگونه اقدام نمایم ؟ ممنوم .

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مادرتان 1/6 ارث برده و شما از آن 1/6 ارث دارید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بله ارث می برید . از طریق دفاتر خدما قضایی مطالبه سهم الارث بدهید به طرفیت وراث برادرتان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
مادرتان ارث می برد
و شما نیز از مادرتان ارث می برید.