مشاوره حقوقی رایگان - سلام پیشروی در ساخت ساز بدون کسب اجازه از همسایه

بنده زمینی به طول 17 متر و عرض 13/5 متر دارم میخام سه طبقه بسازم طبقه همکف بنده از همکف ساختمان مجاور حدود یک متر جلوتر می افتد ولی طبقه دوم و سوم نسبت به طبقه اول ساختمان مجاور 30 سانت عقب تر می افتند آیا رضایت برای ساخت لازم دارم؟؟؟ در ضمن تراس طبقه اول و طبقه دوم بنده 80 سانتی متر پیشروی داره نسب به طبقه اول همسایه مجاور ، ملک همسایه اضافه بنای در حدود 80 درصد دارد و کمیسیون ماده 100 را رفته و جریمه را پرداخت کرده است

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیازمند مشاوره حضوری یا تلفنی هست سوال شما