مشاوره حقوقی رایگان - معافیت

سلام 38 سالمه. مریض هستم. سال 84 رفتم خدمت یک هفته. دیگه نرفتم اعتیاد داشتم. نتونستم برم تا 5 سال پیش. ترک کردم. الانم تواین چند سال پاکیم فهمیدم هپاتیت ب دارم مشکل معده دارم. چربی خون دارم دندون ندارم. چیکار باید بکنم میتونم معاف بشم. بیکارم هستم میخام برم یه شرکت کار کنم میگن پایان خدمت. راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از طریق سایت داداره مشاوره رزرو کنید بابد ببینین دقیقا مسائل بیماری شما چیست و اینکه به حد معافیت کامل می‌رسد یا خیر

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

مراجعه کن و خودت را معرفی کن . مدارک پزشکی را پس از آن ارایه بده برای معافیت