مشاوره حقوقی رایگان - شغل مشابه سرقفلی

سلام بنده یک مغازه سرقفلی با برادرم در سال 90 خریدیم که چهار دانگش به نام منه و حق ارباب را هم در مبایعه نامه 10 درصد ارزش ملک پرداخت کردیم منتهی برادرم در آنجا مشغول به خرید و فروش ملزومات کفش داشت و پروانه کسب به نام من بود که فروش ماشین آلات کفش هست و دو روزه بعد دوازده سال من مغازه رو تحویل گرفتم الان ارباب میگه تغییر شغل دادید میتونه شکایت بکنه از من ؟ در مبایعه نامه هم نوشته شده تجاری فروشگاه و اینکه حق فروش داریم به شغل های کم سر و صدا

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشگر عزیز متاسفانه بدون مطالعه قراردادتان نمیتوان اطهار نظر کرد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بعید می دانم اصلا حق سرقفلی داشته باشید . بعد از سال 76 اجاره نامه ها بدون سرقفلی هستند مگر در موارد نادر .....