مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ارز

باسلام و خسته نباشید من یه مبلغ بیست میلیون کسی برام فرستاده براش ارز خریدم فرستادم . دومیلیون و پونصد هزارتومان هم موجودیم بوده . میشه راهنمایی کنید الان دوازده و نیم تو حسابم هست ک نمیدونم از کجا اومده و مسدوده موجودی خودم دو و نیم هم مسدود شده . چطوری رفع مسدودی انجام بدم ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از بانکی که مسدود شده پیگیری کنید که در کدام دادسرا پرونده تشکیل شده و حضوری مراجعه کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اول به بانک مراجعه نمایید و ببینید از کجا دستور مسدودی آمده است بعد آن به همان مرکز مراجعه کنید