مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا و وارد شدن به خانه بدون حکم

سلام من برادرم فوت شده همسرش مهریه اجرا گذاشت و جلوی دیه و حساب ها و ماشین و همه چی را گرفت حتی حساب و جلوی خانه مادر را هم گرفت در صورتی که مادر من تعهدی ندادن و فعلا حق با مادر من است ولی حکم نهایی باید بیاد سوال اینکه همسر بردار بدون حکم رفته وسایل را خالی کرده در صورتی که امانتی و وسایل مادر من هم اونجا بوده جهاز نداشته و سوئیت گرفته بودن و طلاهایی که داره فاکتورش به اسم مادر است و قرار بوده برادر پولش به مادرم بدهد می‌شود طلا ها را پس گرفت ، چون میگن مهریه دیون است و از اموال متوفی باید پرداخت شود پس طلاها که داداشم هنوز پولش پرداخت نکرده چی میشه راهنمایی بفرمایید و بدون حکم خونه تخلیه کردن چطور کلا گفتن چیزی از مادرم اونجا نیست شاهد هم فقط ما فرزندان هستیم چون جهاز نداشت مادرم وسیله داد تا سر فرصت بخرن . تشکر

پاسخ ها :

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

در صورتی که بتوانید اثبات کنید این اموال به مادر تعلق داشته و به نحو امانت در دست آنان بوده می توانید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

دادخواست استرداد طلاها را به استناد فاکتورها بدهید فقط قبل آن اظهار نامه ای به عروستان بدهید که طلاها را پس بدهد . شهودی هم آماده کنید که به وجود طلاها در نزد عروستان گواهی دهند