مشاوره حقوقی رایگان - شرکت سهامی خاص

سلام و خسته نباشید.5ساله ده درصدشرکت به اسم من بود و90 در به اسم برادرم و زنش بود الان متوجه شدم من که رئیس هیئت مدیره بودم اسم من نیست و بجاش اسم پسربرادرم هست.وبه برادرم گفتم قضیه چیه. گفت تو الان عضو معمولی هستی .ولی اسمم تو روزنامه ثبت آگهی جدید نیست .ازکجا بدونم هنوز عضوهستم یا نه و اگر برادرم حق منو به پسرش داده چیکار میتونم بکنم .ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
اخرین تغییرات شرکت را در سایت روزنامه رسمی چک کنید.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

از اداره ثبت شرکت ها استعلام کن و اگر جواب ندادن حضوری پیگیری نمایید . اگر مساله روشن شد با توجه به همان مساله شکایت مطرح کن