مشاوره حقوقی رایگان - فروش پایان نامه توسط یک شرکت شیمیایی پس از فریب دانشجو به جای خدمات آزمایشگاهی و فروش مواد شیمیایی

با عرض سلام و وقت بخیر
اینجانب برای انجام آزمایشات پایان نامه رساله خودم نیاز به تهیه مواد شیمیایی و آزمایشگاه و مشاوره آزمایشگاهی شیمی و خرید وسایل و تجهیزات داشتم که شرکت شیمیایی آزمایشگاهی پس از وعده تلفنی در چند مرتبه از من پول و چک گرفت تا این خدمات رو به من بدهد و در این مدت فقط یک فاکتور حدود 2 میلیون تومانی برایم صادر کرد و پس از چند وقت گرفتن پول و چک یک پایان نامه آماده با موضوع دیگری برایم ارسال کرد و گفت که باید این پایان نامه را از او بخرم و به دانشگاه بدهم و این در حالیست که بنده موضوع ثبت شده پایان نامه داشتم و در ایرانداک ثبت نمودم و پس از فریب او به آزمایشگاه دیگری مراجعه نمودم و خدمات و مشاوره آزمایشگاهی و اجاره آزمایشگاه گرفتم و مواد شیمیایی و وسایل را از شرکت دیگری تهیه نمودم اکنون چک مرا اجرا گذاشته و طلب پول برای فروش پایان نامه دارد چگونه میتوانم از این شرکت برای فروش پایان نامه و تقلب علمی شکایت کنم؟ عنوان شکایت در ثبت قضایی چه عنوانی باشد که ثبت قضایی شود؟ و چه دادگاهی به کار جرم این شرکت ها رسیدگی خواهد کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شما تحت عنوان کلاهبرداری و تقلب علمی شکایت کن احراز عنوان مجرمانه با بازپرس است شما فقط شرح ما وقع را کامل بگو