مشاوره حقوقی رایگان - مالک، ملک خریداری شده را بنام نمیزنه

سلام. خسته نباشید. من یک واحد آپارتمان خریده ام. همه ی پول ملک را دادم فقط مونده 5درصد که موقع سند زدن باید بدم. این اقا یکساله داره امروز و فردا میکنه. معامله هم در بنگاه املاکی نوشته شده.. ولی بنگاه هم میگه خودتون حلش کنین.. از یه طرفم فهمیدم جدیدا صاحب آپارتمان سند رو به نام شخص دیگری زده.. شکایت هم کردم ولی توی نوبته. 5ماهه دیگه نوبت زدن.. الان تکلیف من از لحاظ قانونی چطوریه؟اینکه آپارتمان رو به ما فروخته (که البته قولنامشم هست) بعد رفته به اسم شخص دیگه ای زده .. جرم نیست؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله جرم است هر چه سریعتر به اتهام انتقال مال غیر از ش شکایت کنید، ضمناً دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی هم مطرح کنید.