مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضا متصالح

با سلام خسته نباشید احتراما قراردادی با شخصی نوشته شده که دردادگاه خود و وکیلش کتبی وشفاهی اعتراف کردند که قرارداد بیع بوده (خریو فروش) ولی قاضی شعبه میگوید قرارداد صلح بوده است حال اگر هر نوع قراردای بوده ولی متصالح(خریدار) امضا نکرده است و در زمان قرارداد کسی شاهد نبوده ایا این قرار داد باطل میباشد یا به قوت خود باقی است لازم بدکر است که فروشنده در دادگاه به قرارداد خریدو فروش اعتراف کرده باتشکر

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

در صلح نامه اعتبار ان به امضای مصلح و متصالح است و اگر دستی باشد دو نفر شاهد حتما بایدداشته باشد و اگر محضری نیاز به شاهد ندارد