مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام بنده مهریه ام عندالسطتطاعه هس و در زمان توافق در خونه گفتن 100میلیون تومان ولی تو دفترخونه یهو گفتن 50میلیون ما قبول نکردیم چون 100میلیون توجمع فامیل خودتون و ما گفتید گفتن پس شرط میزاریم چون ایشان دروغ گفته بودن و طلاقهای قبلی خود را نگفتن همچنین دیابت و سندخونه اوردند خونه دارن و خود گفتن پولدارن ولی بنده بعدا فهمیدم دروغ گفتن هیچی ندارن چون ما جشن عقد گرفته بودیم بخاطر ابرو هرچی گفتن کوتاه اومدیم و در شرط نوشتن حق توقیف اموال شوهرم را ندارم بخوام مهریه بگیرم تو دفتر خونه اینها رو اضافه کردندمیتونم فقط از حقوقش کسرکنند بنده نیزراضی نبودم هم خانواده ام چنین شرطی چون جشن گرفته بودند خانواده ام خودم مجبور به شرط شدیم الان بنده مهریه ام میخواهم توقیف اموال کردم چون عندالسطالعه هس خانواده شوهرم میگویندنه نمیتونی توقیف کنی بنده مانده ام چیکار کنم از طریق ثبت اقدام کردم و ایشان میخواهند رفع توقیف کنند بنده چطور میتوانم الان حقمو بگیرم دفترخونه هم شاهد هستن حتی خودخانوادهش که دروغ گفتند بما من چطور میتونم حقمو بگیرم بنده بعداز 4سال زندگی متوجخ دروغهایشان شدم و یک بچه 3ساله دارم

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگرچه شما در عقدنامه درج کرده اید که توقیف اموال نکنید ولی با ارایه لیست اموال مستطیع بودن شوهرتان مشخص می شود و خودش باید مهریه شما را پرداخت کند حتی اگر شما اموال ایشان را توقیف نکنید. به یک وکیل مراجعه کنید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باشاهدمیتوانیدبه حقتان برسید.موفق باشید