مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

چک بنده به تاریخ 98/8/30 در ساعت 13 برگشت میخوره بنده بلافاصله بعد از متوجه شدن پول رو به حساب میخوابونم، ولی با توجه به اینکه روز بعدش جمعه بوده چکم رفع سو اثر نمیشه...
امروز برای گرفتن وام به یکی از بانک ها مراجعه کردم که بهم گفتن چک برگشتی دارم.. نتوستم شخصی که چک برگشت زده رو پیدا کنم نه ادرس و نه شماره تلفن.. بنابراین به اندازه مبلغ چک رو در حساب مسدود کردم و تقاضای رفع سو اثر رو دادم امروز یعنی 98/9/5... میخواستم بپرسم:
1- چند روز زمان میبره که این رفع سو اثر در سیستم(بانک مرکزی) بشینیه و از سابقه من پاک بشه؟
2- با توجه به اینکه مبلغ چک (700 هزار تومن) است آیا صحت دارد که چک های زیر یک میلیون یا دو میلیون در کمتر از 4 یا 5 ساعت رفع سو اثر میشن؟؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام این مسائل را باید از بانک تحقیق کنید