مشاوره حقوقی رایگان - ضبط چک مسروقه توسط بانک

باسلام از بنده 16فقره چک بانکی ملی داخل بانک سرقت شد و پس از تحقیق و بررسی فراوان سارق دستگیر رای دادگاه بدوی مبنی بر رد اصل اموال مسروقه و تحمل 3/5 سال حبس تعزیری و 80 ضربه شلاق تعزیری محکوم شد که رای پس از اعتراض متهم تایید و قطعی شد. حال با توجه به اینکه از چکها سواستفاده شده و برگشت خورده اند. با دوندگی بسیاری دادستان محترم را به عنوان دادرس اجرای احکام کیفری متقاعد کردم نامه رفع سواثر بدهد و ایشان بدین شرح نامه قضایی صادر کردند / باتوجه به صدور حکم به محکومیت ... دائر بر سرقت 16 فقره چک از شماره ... تا ... عهده بانک ملی .... مقتضی است نسبت به رفع سواثر از چکهای فوق از آقای ... اقدام و در صورت ارائه چکهای مسروقه ضبط و به این اجرا ارسال گردد / خواستم بدونم الان این چکها رو هرکس به بانک هر شهری ارائه بده واقعا ضبط میشه؟؟؟ آیا امکان پذیر است؟؟
سپاس از وکلای محترم که وقت گران قدرتان را در اختیار هموطنان قرار میدهید

پاسخ ها :

ضبط چک مسروقه توسط بانک رفع سوء اثر از چک سرقت چک چک