مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک

سلام. چند ماهی است که در جریان سرقت از محتویات داخل خودروی شخصی، دسته چک من به سرقت رفته است. در این خصوص بلافاصله گزارش اعلام سرقت به مراجع انتظامی و قضایی صورت گرفت و نهایتا دستور قضایی به ضابط مبنی بر ارائه گواهی اعمال ماده 14 قانون صدور چک به منظور مسدودی حساب به بانک مربوطه صادر گردید. متاسفانه در طول این مدت تعدادی از این چک ها توسط افرادی مورد سوء استفاده قرار گرفته و با خرج کردن آنها باعث شکایت علیه بنده گردیده است. پس از طرح شکایت اینجانب در این خصوص، هیچ پاسخی از مرجع قضایی مبنی بر ابطال چک و رفع سوء اثر داده نشد و به انجام تحقیقات توسط ضابط دستور داده شد.
مشکل من اینه که تا زمانی که تمامی چک ها رفع سوء اثر نشه، حق استفاده هیچ گونه تسهیلات بانکی نخواهم داشت. لطفا راهنمایی بفرمایید چه اقدامات دیگری مورد نیاز است تا در روند رفع اتهام و برائت از اینجانب در مراجع قضایی و سیستم بانکی تسریع گردد.
با تشکر.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مشکل شما به گونه ایست که نیازمند وکیل دادگستری هستید تا با پیگیری امورات و اخذ گواهی های متعدد مربوط به هر چک اقدامات قانونی انجام بدن .