مشاوره حقوقی رایگان - برای افتتاح حساب بانکی

بخاطر داشتن چندین برگه چک برای ده پانزده سال پیش که مبالغ آن همه زیر یک میلیون است که در همان ایام رضایت شاکی ها رو گرفتم و طرف بیخیال شد از شکایت ولی لاشه چک ها رو نگرفتم و گم و گور شدن هیچ یک از آن افراد اصلا در دسترس نیستند حالا من چطور سواثر کنم برای افتتاح حساب ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
از مرجعی که روی چک.ها اقدام کرده گواهی بگیرید یا از شاکی رضایت بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مگر میشود پول چکی را داد و لاشه چک را نگرفت!!!!!!!!!!!

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با اخذ رضایت ویا نامه قضایی میتوانید رفع اثر نمایید