مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین-اعسار

با سلام. آیا برای شکایت فرار از دین لازم است صبر کنیم تا حکم قطعی اعسار صادر شود .ویا قبل از قطعی شدن حکم اعسار می توان برای فرار از دین شکایت کرد. توضییح اینکه دادخواست مهریه داددم .وهمسرم دادخواست اعسار داد واعسار او پذیرفته شده اما قطعی نشده وپس از دادخواست مهریه معاملاتی داشته است که با توجه به آنها تصمیم به در خواست تجدید نظردر حکم اعسار را دارم.

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

با سلام
شما به محض اطلاع از این موضوع میتوانید اقدامات قانونی خود مبنی بر شکایت معامله به قصد فرار از دین را انجام دهید و مضافا ربطی به اعسار و .... نیز ندارد .