مشاوره حقوقی رایگان - سند دستدارمی

با عرض سلام
سند دستدارمی به طور ساده چیست؟
ما یک قطعه زمین 500 متری در شمال داریم که تا زمین بلوار اصلی 50 متر راهه و قبلا کشاورزی بوده ولی در اثر پیشرفت دورتا دور زمین باشگاه ورزشی و باغ شده و یک طرف آن به سمت دشت هست و سند آن ارثی و دستنویس با تایید ورثها میباشد
سوالم اینکه قصد فروش دارم و در نوع سند و امتیازات چی قید کنم؟ و اینکه آیا این نوع زمین هنوز کشاورزیه یا بدلیل رشد مناطق اطراف به حالت باغی یا مسکونی تبدیل شده؟
نمیدونم چرا شورای شهر یا دهیار خوب پاسخ نمیدن. ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این نوع سند مبین نوعی تصرف یا مالکیت بر روی اراضی کشاورزی در شمال کشور است