مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خودرو لیزینگ

سلام خسته نباشید سال گذشته خودرو ام وی ام سند در رهن از بنده خدایی خریدم پول فروشنده پرداخت شد یه چک بابت پرداخت اقساط بهش دادم تو قراردادم نوشتیم.بعداز دادن چک و پول ایشان خودشون رفتن دفتر خانه یه وکالت برای بنده تنظیم کردند و فرستادن که تا 50 ماه اعتبار بعد از پرداخت اقساط میتونم بنام خودم بزنم الان ماشین و فروختم رفتم دفترخانه میگه که فروشنده حق توکیل بهت نداده نمیتونی تا پایان اقساط حدود 30 ماه دیگه بفروشی درصورتی که نه توی قرارداد ذکر شده نه اصلا به من اطلاع داده بود به صلاح دید خودش این حق و از من گرفته من میتونم ایشونو شکایت کنم بعد حق با کی میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق توکیل به غیر نداشته باشید نمی توانید توکیل کنید
امکان فروش با قرارداد عادی وجود دارد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌تونید با مبایعه نامه خودرو رو بفروشید یا به طرفیت فروشنده دادخواست الزام به تعویض پلاک یا دادخواست الزام به وکالت در فروش بدهید