مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مسکن

سلام من و شوهرم در خانه مسکن مهر پدر شوهرم ساکن هستیم متاسفانه همسر بنده به مدت 1 سال باید بره حبس ایا در نبود ایشان پدر شوهرم میتواند حکم تخلیه منزل را بگیرد و منو مجبور به ترک منزل کند؟بنده صیغه موقت هستم ایا در شرایط صیغه و عقد دایم تفاوتی هست؟ پدر شوهرم خودش مستاجره و چند سال گذشته خانه مسکن مهر همسرم را فروخته بوده و پول ان را گرفته بوده و پشت سفته های ضمانتی را نیز امضا کرده بودند و قرار بوده پسر بعد از تحویل خانه پدر در منزل ساکن شود اما بین خودشون دست نوشتی ندارنداما بعد چند سال الان میگه از خونه بلند شید.ممنون از شما

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی فرق بسیار است عقد موقت و یا صیغه صرفا برای تمتع است نفقه و مسکن ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می تواند. فرق عقد موقت و دائم در این است که در عقد موقت نفقه و ارث تعلق نمیگیرد. مگر اینکه نفقه شرط شده باشد.
می توان سفته ها را اجرا گذاشت.