مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام. همسر من به مدت چهارسال است که برای شغل به خارج از کشور رفته و شرایط برگشت تا پنج سال را ندارد. نفقه و مخارج من میدهد. و مدام پیگیر حال و احوال من است. حتی دعوت نامه فرستاده که برای اقامت به آنجا برم. منتهی من قبول نکرده و نمیخوام برم. با این حال میتونم طلاق بگیرم!!

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن باید ازشوهرتمکین کند وبه خانه شوهر برود ودرخانه شوهرسکونت داشته باشد مگراینکه عذرموجهی داشته باشد شمامی توانید طلاق برمبنای عسروحرج مطرح کنیدولی علتی که دشواری و دوام زوجیت راسخت ودشوارکرده راباید دردادگاه اثبات کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما می توانید برای طلاق اقدام کنید ولی نیاز به مشاوره دارید .