مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف فروش مغازه ورثه‌ ای

یک مغازه سرقفلی پدر از سال 1349خریداری کرده الان مغازه دست کارگر اداره میشود و درآمد بین وراث تقسیم میشود الان وراث که 8نفر هستند همه راضی به فروش مغازه هستند بجز یک نفر برادرم سنگ اندازی میکند در ضمن خود کارگرمان به قیمت روز میخرد چاره چیست؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا باید رضایت کلیه ورثه را بگیرید و یا وکالت از بقیه داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
می‌بایست همه موافق باشند وگرنه النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید....