مشاوره حقوقی رایگان - چگونه اثبات کنم سرقفلی مغازه مال منه

سلام . من و خواهر و مادرم یه مغازه سرقفلی از پدرمان به ارث بردیم که پدرم سال 78 خریده و حدود 10 سال پیش پدرم فوت شده و در این مدت مالکی که پدرم از اون ملک رو گرفته سند رو به نام مالک جدید انتقال داده و مالک جدید هیچ اقدامی برای قرارداد جدید با ما که ورثه مغازه سرقفلی هستیم انجام نداده حالا تنها مدرکی که از مغازه داریم یه کپی قولنامه خرید هست که به اسم پدرمه . چند بار از مالک خواستیم که یه قرارداد جدید با ما بنویسه اما قبول نکرد و مدرکی دیگه برای اثبات نداریم ایا میتونیم از طریقی درخواست قولنامه جدید کنیم از مالک و اینکه آیا مالک میتونه ملکش رو تصرف کنه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به وسیله شهادت شهود و دیگر مدارک امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانون حاکم بر مورد شما قانون 76 می‌باشد که بر اساس این قانون اگر طرفین شرط تمدید قرارداد را داشتند باید قرارداد تمدید شود و اگر نه که در صورت پرداخت سرقفلی توسط پدر شما میتوانید به طرفیت فروشنده میزان سرقفلی را مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376 تعیین تکلیف کرده است. در صورت پرداخت سرقفلی توسط پدر شما میتوانید به طرفیت فروشنده میزان سرقفلی را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق دادگاه محترم واسه خود را مطالبه نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حق سرقفلی را پدرتان پرداخت کرده میتوانید ان را از مالک مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک در تصرف شما است می توانید طرح دعوی کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره دارایی پیگیری نمایید ببینید در پرونده مالیاتی مدرکی وجود دارد یا خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اثبات مالکیت یا اثبات وجود سرقفلی نیاز است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقدار سرقفلی که پدر پرداخت کرده میتوانید مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ورثه باید ابتدا اظهارنامه برای مالک جدید ارسال نمایید

و سپس ورثه باید دادخواست الزام به تنظیم قرارداد اجاره سرقفلی به طرفیت مالک را اقامه نمایید تا میزان اجاره ماهیانه سرقفلی مشخص گردد

ورثه مکلف هستند که ماهیانه یا سالیانه اجاره سرقفلی را به حساب مالک پرداخت نمایید یا به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید

و طبق قانون موجر و مستاجر 76 ، اگر اجاره پرداخت نشود ، مالک میتواند درخواست تخلیه مغازه را بدون پرداخت حق سرقفلی به شما مطرح نماید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساسِ قانون 76 حق سرقفلی به معنای گذشته وجود ندارد وفقط میزان سرقفلی قابل مطالبه است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به سند سرقفلی به طرفیت مالک قبلی و فعلی و تحویل ملک

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مالك هرگاه مي تواند ملك خود را تصرف نمايد مگر به علقه يا عقد و ايقاع منافع حاصله به ديگري واگذار شده باشد
بنظر موضوع نيازمند مشاوره تلفني و رفع ابهام است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی دادخواست الزام به تنظیم قرارداد اجاره سرقفلی به طرفیت مالک تنظیم نمایید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

دادخواست الزام به تنظیم قرارداد اجاره سرقفلی به طرفیت مالک بدهید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند صلح سرقفلی و تحویل مورد اجاره به طرفیت مالک قبلی و فعلی مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای الزام به تنظیم قرارداد اجاره سرقفلی به طرفیت مالک بدهید.