مشاوره حقوقی رایگان - اجاره یک باب مغازه سرقفلی به یکی از وراث از طرف ورثه چگونه است.

اجاره یک باب مغازه سرقفلی به یکی از وراث از طرف ورثه چگونه است. و اجاره کننده هم یکی از وراث است. حال چه بایست کرد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تفاوتی نمی‌کند باید به بقیه اجاره دهد

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام با تنظیم قرارداد اجاره و امضای کسی که اجاره کرده به عنوان مستاجر و امضای باقی وراث به عنوان موجر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ساده شما بسیار جزئی بیان شده است برای اجاره ای واحد می بایست رضایت تمام وراث باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منع قانونی ندارد اقدام نمایید
متنی تخصصی تنظیم گردد تا مشکلی ایجاد نشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت مطرح نمایید تا ‌تمام ورثه مشخص گردد
و سپس قرارداد اجاره تنظیم نمایید

و بهتر است رضایت مالک هم اخذ نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تصرف حقوقی هر فردی به میزان سهمش امکان دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اجاره نامه ای در حضور و رضایت بقیه وراث با حضور دو نفر شاهد با آن شخص تنظیم کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

کلیه ورثه بعنوان موجر قرارداد را امضا میکنند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تمام وراث بعنوان موجر و یا با اعطای وکالت به یکی از وراث قرارداد اجاره را تنظیم نمایند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به موجب قرارداد اولیه امکان اجاره به غیر وجود داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست انحصار وراثت مطرح نمایید تا ‌تمام ورثه مشخص گرددو سپس قرارداد اجاره تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قراردادی در این خصوص تنظیم نمایید که وراث موجر و احد از وراث مستاجر آن را امضا نمایند

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام.تفاوتی با سایر اجاره ها ندارد تمام ورثه میبایست رضایت خود را در اجاره نامه اعلام و امضاء کنند.