مشاوره حقوقی رایگان - راهکار مناسب برای اقدام قانونی چیست؟

سلام. من طبقه دومی را از فروشنده طبق مبایعه نامه از برج سه امسال خریداری نمودم فروشنده در مبایعه نامه تعهد به وصل انشعاب اب و برق و پرداخت جریمه شهرداری  در مدت شش ماه از تاریخ معامله را نموده است ومن هم به پشتوانه این تعهد یک سفته از ایشان دریافت نموده ام ویک وکالت بابت تنظیم سند هم از او گرفته ام. اکنون که 2ماه از تاریخ معامله می گذردخودم پیگیر واز شهرداری استعلام نموده ام متوجه شده ام که هیچ کاری نکرده وبه گفته کارمند شهرداری یکسال است پیگیری نداشته است من مبلغ180میلیون دیگر از پول خونه رو به فروشنده هنوز تسویه نکردم به نظر شما بنده چه کنم که فروشنده سرلج نیفتد وبازی در نیاورد ومن راهکار می خواهم ؟ایا با وکالت که داده می توانم کارهای شهرداری ومحاسبات دقیق جریمه را خود پیگیر وپرداخت کنم وانگاه از ثمن معامله کم شود ؟درضمن فروشنده سندقطعی بنامش نبوده وکالت را تفویض نموده است.نکته اخر اینکه در مبایعنامه قرارشد براان180میلیون مابقی خانه را به مستاجر به رهن بدهداماهنوز مستاجر قبلی که تاریخ قراردادش با فروشنده تمام شده از انجا پا نشده وپول رهنش را می خواهد وما هم که می گوییم مالک ما هستیم یا بشین قرارداد جدید با ما ببند یا بیرون که نمی رود و بدون اذن ما هنوز در ان خانه نشسته است لطفا ما باتوجه به اینکه هنوز سند قطعی نداریم وفقط مبایعه نامه داریم چگونه این مستاجری که اصلا با ما طرف نیست را بیرون بیاندازیم فروشنده به ما می گوید پولم را بدهید تا به او بدهم و بیرون رود. خواهش می کنم به بنده راهکار دهید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال شما ابعاد گسترده ای دارد
برای پیگیری شهرداری باید قراردادتان و متن وکالتنامه مطالعه شود
برای تعیین تکلیف مستاجر هم همینطور توضیحات قرارداد را بخوانم
اینکه خود مالک رسمی نبوده و بشما وکالت داده درفرضی که خودش هم وکالت تام از مالک رسمی داشته باشد صحیح است
ولی اینکه شماهزینه کنید بعد ازثمن کسر شود باید دید در قرارداد چه نوشته اگر اشاره نشده باشه شما ثمن را باید پرداخت کنید و بعد با دادخواست هزینه ها را از فروشنده مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن وکالتنامه و قرارداد خوانده شود تا با بررسی ان اظهارنظر دقیق بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد را اقامه نمایید
و ..