مشاوره حقوقی رایگان - وارد کردن خسارت به ملک توسط مستاجر

با سلام
3سال پیش ملکم را اجاره دادم و مستاجر به دلخواه و رضایت و سلیقه خودش کفپوش ملک من را که موزاییک بود سرامیک کرد و دیوارهای منزل را که رنگ سفید بود تغییر رنگ داد. در قرارداد ذکر شده که زمان تحویل ملک به حالت اول برگردانده شود ولی الان که قرارداد تمام شده مستاجر ادعای دریافت هزینه میکند و میگوید که اگر هزینه های من را پرداخت نکنی تمام سرامیک کف را خراب میکنم و دیوارها را آسیب میزنم. لطفا راهنمایی کنید آیا مستاجر حق انجام این کار را دارد؟

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. ابتدا از طریق شورا وضعیت کنونی واحد را با دادخواست تامین دلیل کارشناسی نمایید. سپس دادخواست تخلیه ثبت نمایید‌

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا بررسی کارشناسی ملک در مورد میزان خسارات براورد شود سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید