مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام

همسایه دیوار به دیوار خانه ما ،مسکونی را به یک شرکت پخش لوازم آرایش بهداشتی اجاره داده با توجه که بن‌بست مورد نظر مسکونی هست

موضوع دادخواست را چه ارائه دهیم

می‌توانیم از طریق دادگاه اقدام کنیم یا روش بهتر که شرکت فوق محل را تخلیه نماید
در ضمن تابلو درب ورود نصب نکرده‌اند ولی درون واحد مسکونی تابلو از جمله دفتر مدیر دفتر حسابدار و غیره زده‌اند و پر از مواد غذایی و بهداشتی است

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
موضوع را با شهرداری در میان گذارید و در صورت صحت گفته های شما, این نهاد اقدام به پلمپ مجموعه خواهد کرد