مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام.لطفا دقيقا منو راهنمايي كنيد واقعا خسته شدم ! من مشكلي با تمكين شوهرم ندارم ، ولي ايشان به هيچ عنوان حاضر به ادامه زندگي نيست ! ماهانه هم يه مبلغي به حساب من مي زنه ! دادخواست نفقه دادم ، و پرينت كارت به كارت ها رو ارايه داد و نفقه بنده رد شد !!! پس كي تعيين مي كنه ماهانه چقدر به من نفقه مي رسه ؟؟؟
راي صادره : خواهان(بنده) خود اقرار كرده ماهانه مبلغي به حساب ش واريز مي شه ! پس دادخواست رد مي شه !!!!!
ميزان نفقه رو پس كي تعيين مي كنه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما شکایت ترک انفاق کنید و شامل نفقه حال و اینده میشود .