مشاوره حقوقی رایگان - متن اظهارنامه

باعرض سلام چندوقت پیش بنده برای کارفرما خود کاری انجام دادم در روند کار بند افزایش کار داشتیم ایشان در ارتباط با اجرایی بنده و افزایش کار در روند اجرا قبول کردن و مطلع بودن الان ایشان در خصوصه افزایش کار نمیخواد هزینه هارو پرداخت کنه و همچنین فقره های چک های بنده رو تهدید به پاس نکردن کردن متاسفانه با شوراهای حل اختلاف صحبتی به عمل امد گفتن اظهارنامه ای رو ارسال کنم برای کارفرما متن اظهارنامه رو میخواستم بدونم چی بنویسم تا بصورت قانونی به حق و حقوق خودم برسم. باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

همین صحبت های خود را به وکیل یا عریضه نویس بگویند تا برای شما بنویسد .در دفتر خدمات قضایی باید به آدرس ایشان ابلاغ گردد.