مشاوره حقوقی رایگان - تخلف محرز شده قاضی در دادسرا انتظامی و دادگاه عالی

باسلام.وکلاحقوقی.اینجانب پیرو شکایتی دردادسرا انتظامی قضات تهران قاضی اجرااحکامی رو محکوم کردم که دردادسرا انتظامی قضات کیفرخواست براش صادرشدوسپس پرونده به دادگاه عالی رفت بعدچندماه کیفرخواست تاییدشدتخلف ایشان محرزشدوحکم قطعی ازطرف دادگاعالی صادرشده.سوال بنده .شکایتم مبنی برمستسنیات دین بودن خودروبودکه 11ماه خودرو باریم رودرپارکینگ نگه داشت 11ماه تمام به من ضررمالی زده .حال باتوجه به حکم تخلف قطعی ایشان دردو مرجع انتظامی ودادگا عالی.ایا ضرر مادی ک دچارش شدم ازسوی کارکنان دولت بهم پرداخت میشه یانه؟بخاطر11ماه خودروی باریم ک درپارکینگ بوده؟