مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان

سلام و عرض ادب
من آپارتمانی خریدم که سند تک برگ دارم و قولنامه هم دارم و همه چیز صحیح است از شخص A که وکالت داشت از شخص B خریدم.
شخص B هم از خانم X که سند داشته وکالت فروش گرفته بود. در قولنامه آنها 50 میلون پرداخت کرده و 200 میلیون آن را چک داده و وصول نکرده.
بعد از 3 سال خانم x شکایت کرده من خونه م رو میخوام و فسخ قرارداد رو طلب میکنه و من هم جزو خوانده ها در دادگاه هستم.
آیا برای من مشکلی به وجود میاد؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که فسخ شود قراردادهایی بعدی نیز باطل هس

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورت نپرداختن ثمن در صورتی حق فسخ ایجاد میشود که در قرارداد قید شده باشد. در غیر اینصورت حق فسخ ایجاد نمیشود و خانم فروشنده فقط می تواند به خریدار خود مراجعه کرده و ثمن معامله را بخواهد.