مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم طلاق

با عرض ادب و احترام
بنده تقریبا دو سال قبل برای کار تصمیم به مهاجرت گرفتم و قرار بود همسر و دخترم بعد از استقرار در کشور مقصد بمن ملحق بشن برای اینکه مشکلی برای خروج پیش نیاد به خانمم وکالت طلاق و حضانت دخترم دادم. رفتم ولی شرایط مساعد نشد بعد مدتی برگشتم مدرسه دخترم نزدیک خانه مادر خانمم بود و خانمم به این بهانه حاضر به اجاره خانه و بازگشت نشد و هر بار وکالت را خاستم سر باز زد تا 30روز پیش که ناگهانی گفت 6نوبت دادگاه هست وقتی اعتراض منو دید گفت باشه انصراف میدم تا هفته که گفت از طریق وکیل طلاق گرفته بائو خلع و دفتر خانه ثبت شده ميخاستم بدونم من میتونم اعتراض کنم ? و اساسا برای دوباره باهم زندگی کردن چه کار حقوقی میتوانم انجام دهم?

ممنون میشم سریع پاسخ بدهید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

کاری نمی توان کرد شما وکالت داده اید و خانم با گرفتن وکیل طلاق گرفته ودر دفتر خانه ثبت شده است .مگر اینکه در ایام عده باشید و شما به خانم رجوع نمایید .باید حتما با شما صحبت شود .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا غیابی رای گرفته در این صورت شما میتوانید واخواهی کنید و اگر وکالت داشته که موضوع منتفی است